A3 Printer

3 gode printere til dit hjemmekontor

Flere og flere arbejder hjemmefra i dag. For nogle er det et par dage om ugen, for andre er det permanent. Uanset hvor mange timer, du bruger på hjemmekontoret, er det frustrerende, hvis udstyret ikke er i orden.

En god printer kan være vigtig, og den skal være funktionel uden at fylde hele huset. Nogle skal selv betale, mens andre har en fast prisramme fra arbejdsgiveren, og derfor er pris også relevant at kigge på.

Vi kigger på 3 gode bud på HP-printere til dit hjemmekontor.

Den prisvenlige

Når vi taler om HP printere til hjemmekontoret, kan vi ikke komme udenom at inkludere en prisvenlig model. Måske du skal bruge din printer i egen lille virksomhed, eller du skal selv betale for printeren i forbindelse med dit arbejde. Der er mange situationer, hvor prisen kan være en afgørende faktor.

En printer som HP Officejet Pro 8022e står typisk til omkring 1200kr. og giver dig alle de vigtigste funktioner, som du kunne tænke dig. Den kan naturligvis også scanne, kopiere og faxe.

Det er en blækprinter, og den er kompatibel med HP Smart app, så du også kan betjene den, når du f.eks. genopfylder kaffekoppen eller er på farten. Den måler 46 cm x 34.1 cm x 23.4 cm.

Den store

Med en model som HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw får du virkelig en printer, der vil noget. Den fylder meget, men har også virkelig noget kraft bag sig. Den kan printe 21 sider i minuttet!

Også her kan du udover at printe scanne, kopiere og faxe. Det er en laserprinter, og den er også kompatibel med HP Smart app. Står du pludselig og har ikke internetforbindelse, kan du tilslutte din telefon eller computer direkte og printe på den måde. Den måler 42.4 x 47.5 x 33.8 mm og vil optage en del plads på dit hjemmekontor. Printeren står til ca. 3700 kroner.

Den sort/hvide

Skal du ikke bruge farver eller fax, kan du overveje HP Neverstop Laser MFP 1201n. Den kan printe derudaf i laser, men kun i sort/hvid. Du kan stadig bruge den til at scanne og kopiere, men ikke til fax. Det er nu også de færreste nu om dage, der bruger den funktion.

Denne model er kendt for at være budget-venlig når det kommer til brug af toner. For det første skal du ikke bruge penge på farve patroner, men modellen bruger også mindre pr. udskrivning. Faktisk kan du printe 10 gange så meget som på andre printere, før du skal udskifte patron.

Den måler 38 x 29.3 x 28.7 og står til ca. 2300 kroner.